VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik heb mij (mijn minderjarige kind) ingeschreven, maar nog geen verzoek tot bevestiging ontvangen. Hoe kan dit?

Heeft u geen verzoek tot bevestiging van inschrijving ontvangen? Neem dan contact met ons op via consumenten@essensor.nl of via 0318 45 22 25. Dan helpen wij u graag verder.

JULLIE VRAGEN OUDERS/VERZORGERS OM EEN TOESTEMMINGSVERKLARING TE ONDERTEKEKEN VOOR DEELNAME VAN HUN KIND JONGER DAN 12 JAAR. WAAROM?

Bij deelname van een kind jonger dan 12 jaar vragen wij ouders/verzorgers om toestemming te verlenen voor deelname van hun kind, voor iedere smaaktest afzonderlijk. Hiertoe vragen wij de ouder/verzorger hun kind naar de smaaktest te begeleiden en op onze testlocatie een toestemmingsverklaring te ondertekenen. Dit wordt voorafgaand in de uitnodiging voor de smaaktest en de bevestiging vermeld.

Wij vragen deze toestemming, in verband met onze ISO certificering. In Nederland geldt de grens van 12 jaar waarop iemand uitgenodigd mag worden voor onderzoek zonder toestemming van ouders/verzorgers. Deze leeftijdsgrens wordt tevens gehanteerd door de MOA Gedragscode Onderzoek en Statistiek en is goedgekeurd door het College Bescherming Persoonsgegevens.

IK BEN MIJN LOGINNAAM EN/OF WACHTWOORD KWIJT. HOE KAN IK DEZE OPVRAGEN?

Wanneer u rechtsboven op de rode knop Mijn Essensor klikt verschijnt er een inlogscherm. Onderaan staat in kleine letters Wachtwoord vergeten?. Wanneer u hierop klikt wordt u gevraagd uw gebruikersnaam (loginnaam) of (het bij ons bekende) e-mailadres in te vullen. Daarna ontvangt u een e-mail met daarin uw loginnaam en een automatisch gegenereerd wachtwoord.

Met deze inloggegevens krijgt u bij deelname aan een smaaktest toegang tot de digitale vragenlijst. U kunt met deze gegevens ook inloggen op uw persoonlijke pagina Mijn Essensor.

U kunt het automatisch gegenereerde wachtwoord wijzigen via het tabblad Wachtwoord wijzigen op uw persoonlijke pagina Mijn Essensor.

IK HEB EEN ANDERE VRAAG. WAAR KAN IK MET MIJN VRAAG TERECHT?

Heeft u een andere vraag, dan beantwoorden wij deze uiteraard graag. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via 0318 - 45 22 25 of via consumenten@essensor.nl. Vermeld in uw e-mail uw naam, bij voorkeur uw loginnaam en uw vraag. Dan helpen wij u graag verder.